Aktuelno

Home

Aktuelno

Lab18.jpg

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da će DAAD Informativni centar Beograd u saradnji sa fondacijama Konrad-Adenauer Stftung, Heinrich-Böll-Stiftung, Perform, Univerzitetom u Beogradu, Babylonom i KC Gradom drugi Falling Walls Lab u Srbiji, inovativnu platformu za predstavljanje istraživačkih projekata u rangu naučnog proboja u svim naučnim disciplinama.

Događaj će se održati u KC Grad 24. juna 2018. godine, sa početkom u 18:30.

Aplikacije za učešće na Falling Walls Lab Belgrade se šalju centralno preko portala na www.falling-walls.com/lab do 27. maja 2018.DAAD Informativni centar Beograd učestvovao je Sajmu obrazovanja EDUfair, održanom 9. i 10. marta u Beogradu u hotelu Crowne Plaza.
Zahvaljujemo se svima koji su posetili naš štand, kao i organizatorima firmi Oivivio. Pozivamo vas da zakažete savetovanje i posetite nas i u našoj kancelariji u Cara Uroša 35 u Beogradu. Dobro došli!

Edufair18 2

Edufair18 3


Goethe Ausstellung

Nemačka je danas među prve tri zemlje u svetu po broju novih patenata, a ima i sve više stručnjaka koji se bave istraživanjem i naukom. To su odlični preduslovi za inovativnu budućnost u inovativnoj zemlji, pa nimalo ne čudi što su mnogi mladi ljudi iz čitavog sveta zainteresovani za studije, usavršavanje i istraživanje u Nemačkoj.

Imajući to u vidu, Goethe-Institut je u saradnji sa Društvom "Frauenhofer" i sa Društvom "Maks Plank" priredio zanimljivu izložbu o Nemačkoj kao zemlji pronalazača.

DAAD Informativni centar Beograd takođe učestvuje u ovoj izložbi i pripremio je mnoge lepe poklone.
Dodjite u Galeriju ULUS, Knez Mihailova 37, Beograd i posetite izložbu koja će trajati od subote, 17. marta do srede, 28. marta 2018. godine.

Vidimo se!
EDUFair 2014 Logo

Obaveštavamo vas da ćemo i ove godine učestvovati na Sajmu obrazovanja EDUfair i to 9. i 10. marta.
Bićemo na našem štandu od 10.00- 18.00 oba dana u hotelu Crowne Plaza i savetovati vas u vezi sa studiranjem i istraživanjem u Nemačkoj, kao i našim stipendijama.