Info sesije DAAD Informativnog centra Beograd

Izuzetno se radujemo što ćemo tokom juna organizovati čak četiri info sesije i pričati o studiranju i istraživanju u Nemačkoj, kao i na vreme predstaviti čitav spektar DAAD stipendija za koje mogu aplicirati studenti i diplomci u Srbiji tokom jeseni 2023. godine.

05. juna (ponedeljak) u 14 h posvećujemo sesije stipendijama za koje mogu da apliciraju stiudenti i diplomci arhitekture.
Naše info sesije su besplatne, interaktivne i na srpskom jeziku. Potrebno je da se prijavite za učešće na njima. Link priključenja dobijate neposredno pre sesija.

12. juna (ponedeljak) u 14 h posvećujemo sesije zainteresovanim za master i doktorske studije.
Naše info sesije su besplatne, interaktivne i na srpskom jeziku. Potrebno je da se prijavite za učešće na njima. Link priključenja dobijate neposredno pre sesija.

13. juna (utorak) u 14 h organizujemo sesije za studente i diplomce Univerziteta u Novom Sadu. Naše sesije su besplatne, interaktivne i na srpskom jeziku. Potrebno je da se prijavite za učešće na njima.Link priključenja dobijate neposredno pre sesija.

20. juna (utorak) u 14 h organizujemo sesije za studente i diplomce Univerziteta u Nišu. Naše sesije su besplatne, interaktivne i na srpskom jeziku. Potrebno je da se prijavite za učešće na njima. Link priključenja dobijate neposredno pre sesija.

Oglasi nemačkih univerziteta

International programmes at TH Rosenheim - study in English!

Do you want to study in one of Germany’s most attractive regions? Find out more about our English-taught study programmes.

Više
1/1

Kontakt

  • DAAD-Informativni centar Beograd

    Cara Uroša 36-38 11000 Beograd telefon: +381 (11) 2621-460
    email: info@daad.rs