Inhalt

Ponude za alumni

Internationale Alumni stehen auf einer Veranstaltung in Gruppen zusammen und unterhalten sich.
© GettyImages/10000 Hours

DAAD gleda na kraj perioda finansiranja kao na početak dugogodišnjeg odnosa sa svojim alumnijem. Cilj nam je da podržavamo kontakte između alumni klubova, kao i sa DAAD-om, radilo se o osnivanju novog alumni kluba ili o finansiranju mnogobrojnih aktivnosti.

Internationale Studierende gehen lachend in einem Gang der Universität.

Ponude

Kroz naše alumni programe želimo da podržimo naše bivšte stipendiste i nakon završetka perioda finansiranja i nudimo im različite mogućnosti u okviru svetske DAAD alumni mreže.

Više na daad.de (na engleskom)
Internationaler Alumni steht am rechten Bildrand mit einem Serviceschreiben in der Hand, über dem Bild ist ein Netzwerk-Icon abgebildet.

Servisi za alumni

Servis nudi nemačkim i stranim DAAD-alumnistima čitav spektar ponuda. U to spadaju na primer program stručne literature, DAAD-Alumni-Magazin LETTER i njuzleter.

Više na daad.de (na engleskom)
Internationale Alumni stehen zusammen und unterhalten sich lachend.

Udruženja

Alumnija DAAD-a ima u celom svetu. Više od 160 udruženja u preko 70 zemalja podržava razmenu nekadašnjih stipendista i održava živ kontakt sa gostujućim univerzitetima i DAAD-om.

Više na daad.de (na engleskom)
Internationale Alumni sitzen auf einer Bank an der Universität und lächeln in die Kamera.

Alumni portal Nemačke

Alumni u Nemačkoj mogu da izgrade i neguju svoje kontakte između sebe, ali i sa organizacijama, univerzitetima i kompanijama. Registrujte se sada!

Više na Alumniportal Deutschland (na engleskom)
Zwei internationale Alumni unterhalten sich mit Tablet in der Hand.

DAAD/ Alumnisti Nemačke u celom svetu

Neke ponude DAAD-a za strane alumniste su namenjene nekadašnjim godišnjim stipendistima, neke druge, pak, su usmerene nemačkim univerzitetima za nastavak nege svojih stranih alumnista.

Više na daad.de (na engleskom)
Logo der DAAD-Stiftung

DAAD-Fondacija

Doprinesite lično akademskom usavršavanju nadarenih mladih ljudi. DAAD-fondacija se raduje Vašoj donaciji ili Vas podržava da budete kum nekom DAAD stipendisti.

Više na daad-stiftung.de (na engleskom)

Oglasi nemačkih univerziteta

International and English-taught master programs at Germany’s most bea...

Launch your career with a state-of the-art master’s degree from one of the world’s best young universities. https://www.uni-passau.de/en/study/

Više

Truly international – Study at ESB Business School!

Do you want to study in the heart of Germany, Europe’s strongest and most dynamic economy? Come to ESB Business School at Reutlingen University!

Više
1/2

Kontakt

Snimak ekrana mape sa označenom lokacijom DAAD