Inhalt

DAAD lektorati i asistenti u Srbiji

 

Ivana Bašić

DAAD lektorka jezika na Univerzitetu u Beogradu, Filološkom fakultetu

Studije nemačke filologije, metodike i didaktike nemačkog kao stranog i drugog jezika kao i italijanski jezik i književnost na univerzitetima u Augsburgu i Bolonji. Radila je kao DAAD lektorka u Zagrebu (2016-2021), Rimu (2010-2015) i Budimpešti (2008-2009). Od oktobra 2022. predaje kao DAAD lektorka na Katedri za germanistiku Filološkog fakulteta u Beogradu. Konsultacije: petkom od 11.30 do 13.00  časova na Filološkom fakultetu, Studentski trg 3, Katedra za germanistiku  (4. sprat), Prostorija: 418. Konsultacije zakazati jedan radni dan ranije.

Wenke Tannenberg-Turković

DAAD lektorka na Univerzitetu u Novom Sadu, Filozofskom fakultetu

Studirala je fonetiku i istraživanje nastave jezika sa fokusom na nemački kao strani jezik na Univerzitetu u Hamburgu. Kao DAAD lektorka provela je pet godina na Univerzitetu Crne Gore i još tri godine na Univerzitetu Hanoi u Vijetnamu. Stekla je dodatno nastavničko iskustvo na Univerzitetu u Grajfsvaldu i kao šef međunarodne kancelarije na Tehničkom univerzitetu Ostvestfalen-Lippe. Konsultacije: sreda- 15:00 – 16.00 h i četvrtak: 12.00 – 13.00 h. Mesto: kabinet 217 na Filozofskom fakultetu na Odseku za germanistiku.

Diter Dravski

DAAD lektor na Univerzitetu u Kragujevcu, FILUM, katedra za germanistiku

Diplomirao političke nauke na Slobodnom univerzitetu Berlin 2009 – 2012. Magistrirao istoriju Istočne Evrope na Univerzitetu u Getingenu 2013 – 2016. Od 2017. do 2018. asistent jezika u Ukrajini/Czernovitz. Zatim je radio kao asistent na Univerzitetu Aim-Schaims u Kairu u ime Univerziteta u Lajpcigu. Od 2019. do 2022. predavač DAAD-a na Voronješkom državnom univerzitetu. Novi DAAD lektor  na Univerzitetu u Kragujevcu od 2022.

Oglasi nemačkih univerziteta

Truly international – Study at ESB Business School!

Do you want to study in the heart of Germany, Europe’s strongest and most dynamic economy? Come to ESB Business School at Reutlingen University!

Više

Study in Berlin - MBA & International Master’s Programmes

Our internationally recognized MBA & Master’s programmes will provide you with the knowledge and tools to conduct business in the global market.

Više

Engineer Your Future for Success!

Fully English-Taught B.Sc. in Mechanical Engineering (International) in Germany’s Engineering Hub Karlsruhe.

Više

Discover the top-ranked International Master & PhD Programs at RPTU Un...

21 International Master & PhD Programs at RPTU University of Kaiserslautern-Landau Application Deadline: Apr 30 & Oct 31 More information: https://rptu.de/international/home

Više
1/4

Kontakt

Snimak ekrana mape sa označenom lokacijom DAAD