Inhalt

Učenje nemačkog jezika

Internationale Studierende sitzen über Studienmaterialien im Hörsaal.
© GettyImages/MIXA

Nemački jezik spada u najrasprostranjenije jezike sveta. Oko 185 milina ljudi širom sveta govori nemački jezik. Naravno, u Nemačkoj možete da studirate iako ne znate nemački jezik. No, poznavanje nemačkog jezika će Vam u velikoj meri olakšati život i uz pomoć njega brže ćete stupati u kontakt sa drugim ljudima. Takođe, poznavanje nemačkog jezika je veliki plus u Vašoj biografiji. Niko ne može reći da je nemački lak jezik – ali postoje mnoge mogućnosti da naučite nemački, bilo da je reć o kursu, o tandemu sa partnerom ili sa Nemcima.

Eine Studierende steht vor einem Kurs am Whiteboard und erklärt etwas.

Poznavanje jezika za studiranje i istraživanje u Nemačkoj

Dobro poznavanje jezika pomaže da se dobro osećate u Nemačkoj. Nivo jezika mora da bude dovoljan da možete da pratite predavanja i da učestvujete u diskusiji.

Više na study-in-germany.de (na engleskom)
Internationale Studierende sitzen mit Laptops am Tische bei einem Seminar an der Universität.

Učenje nemačkog jezika Srbiji

U Srbiji postoje mnoge mogu& nosti za u& enje nema& kog jezika: pored Goethe-Instituta, postoji i nekoliko centara za u& enje jezika (autonomni partneri Goethe-Instituta) u razli& itim gradovima u Srbiji, kao i privatne jezi& ke & kole i druge institucije.

Više
Studierende mit Tablet PC auf den Stufen des Berliner Reichstags.

Učenje nemačkog jezika u Nemačkoj

Ukoliko boravite u Nemačkoj, naučićete nemački vrlo lako. Ovde se nalaze informacije o mogućnostima kako da poboljšate nemački.

Više

Oglasi nemačkih univerziteta

Truly international – Study at ESB Business School!

Do you want to study in the heart of Germany, Europe’s strongest and most dynamic economy? Come to ESB Business School at Reutlingen University!

Više

Engineer Your Future for Success!

Fully English-Taught B.Sc. in Mechanical Engineering (International) in Germany’s Engineering Hub Karlsruhe.

Više

Discover the top-ranked International Master & PhD Programs at RPTU Un...

21 International Master & PhD Programs at RPTU University of Kaiserslautern-Landau Application Deadline: Apr 30 & Oct 31 More information: https://rptu.de/international/home

Više

Study in Berlin - MBA & International Master’s Programmes

Our internationally recognized MBA & Master’s programmes will provide you with the knowledge and tools to conduct business in the global market.

Više
1/4

Kontakt

Snimak ekrana mape sa označenom lokacijom DAAD